Juldagen.

God jul alla <3 - hellre sent än aldrig

Juldagen idag alltså, ser på klockan att den slagit över tolv, men innan jag sovit är det fan den 25te enligt mig så klaga inte! Ò_ó
Det är fånigt hur mycket jag garvar åt Karl-Bertils Johnssons julafton fortfarande :D "VADSADUATTDUGJORDE SA DU!?" Julen är speciell på sina sätt, om än den inte längre gör mig lycklig, huvudsaken är ju att småsyskonen är glada - eller hur?

Min käre bror glömde slå in våran julklapp till lilla Frej (lillebror modell 2år), en gosedjurspanda jag förälskat mig i. Seriöst talat, jag älskar pandan. Dessutom tror jag inte att någon noterat att Frej inte fick ngt av mig och Henrik, han är ju för liten för att minnas det iaf. Överväger starkt att kidnappa pandan med mig hem, kruxtet må vara mina skuldkänslor och min storebror som delbetalat skiten.
Men varför skriver jag så jäkla mycket om en jäkla panda, förlåt kära läsare (hah! jag har inga än) men jag ska skärpa mig.

Ännu en jul har passerat, min 17:de jul minsann. 30-årskrisen är ett fakum - ja, den är påbörjad.

När jag är 30 år ser mina syskons liv ut så här:

Storebror som idag är närmare 19 kommer då att vara 31, säkert redan med villa, fru och minst två barn.
Systern min kommer vara 21 och i sin bästa ålder, vacker och ung.
Lillebror x 2 kommer att vara 14 och 16 år, i början av tonåren - typ moppeålder.

Och J-A-G. Jag kommer att vara en Bridget Jones - 30 år, singel, dränker sorger i alkohol och ständigt deprimerad. Fatta att det stressar mig att dagen jag fyller 30 närmar sig med stormsteg för varje dag som går. Aaaaalll byyy myyyyseeeeelllffff - don't wanna be aaaaaaalll byyy myyyseeeeeelf.

Jag är trött nu, det märks nog, förlåt, men ni ska få sova gott <3

Ibland har man rätt att leka amerikansk fjortis :)


Da'n före doppareda'n.

Åhej alla

Imorgon ärdet som sagt dopparedan, vilket namn, kan tolkas på många sätt. Det hemskaste med ordet dopparedan är att det iknnebär att julafton är dagen man doppar bröd i en flottig hemsk saltlag julkinkan kokat i, vem fan gör sån't nu för tiden?

Var och handlade på ICA kvantum idag, mitt i julrushen :D haha, att handla den 23/12 är legendariskt :) Och jag har insett att jag älskar hjälpfulla tanter <3

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, julen är inte speciell för mig och det känns definitivt inte som att det är dags igen. Men ha det bra alla.

Ibland har man rätt att leka amerikansk fjortis :)


Destination: Norrland

Åhej alla.

Jag sitter just nu i en säng i farmor och farfars hus, troligtvis måste den ha tillhört pappa eller någon av hans två bröder en gång i tiden. Det känns speciellt, tänk att min pappa verkligen växte upp här – farmor har lovat mig att visa diabilder på pappa innan jag tar tåget söderut igen. <3

Eftersom ändå hade varit tvungen att gå upp klockan tre imorse för att hinna till flygplatsen så gick jag faktiskt inte och la mig. Sov som en klubbad säl på båda flygresorna :D Tydligen ska jag vara glad att jag faktiskt kom fram (om än 35 minuter för sent) till Kallax flygplats, en del plan hade tydligen fått landa i Skellefteå istället på grund av vädret – Lucky me ;>

Imorgon ska jag handla de två sista julklapparna och sedan bosätta mig i familjen med stort F’s hus. På något sätt känns det faktiskt mer som hemma här (hos farmor och farfar) än vad det gör hemma hos pappa – Det här stället har alltid funnits och pappa har ett nybyggt hus. På första gången på länge måste jag faktiskt säga att jag är lycklig :) julen kanske inte må vara min favorit högtid, men det ska bli underbart att spendera en vecka här.

Medan jag skriver det här sitter jag som sagt i en säng – i ett internetbefriat hus. Kommer ladda upp den här texten imorgon när jag kommer hem.  Egentligen var det inte meningen att jag skulle skriva mitt första riktiga inlägg här och nu, men ibland slår inspirationen och peppen till som en stor sten i huvudet.

Sov gott - jag är medveten om att detta inlägg kommer laddas upp dagtid men, det är inte mitt problem really :)

Ibland har man rätt att leka amerikansk fjortis :)


RSS 2.0