Good Deeds.

Det händer att jag får chansen att ge min sittplats på bussen (tro mig, de är fan ovanliga i Jönköping) till en äldre dam eller herre men egentligen är det där rätt känsligt va? Ni vet, att övergå från att vara kvinna till tant, ena dagen är man ung och vacker, den andra är man en småbarnsmamma och tredje dagen en gammal tant.
Jag tänker onödigt mycket, och därför erbjuder jag bara min plats till de som ser så där gammel-söta ut, de som utstrålar tacksamhet.

Jag tror på karma om än det är svårt att leva efter det av och till. Men häromdagen blav JAG faktiskt erbjuden en sittplats - AV en äldre dam som knappt kunde gå utan sin rollator... För att "hon ändå skulle av snart", åh det finns allt bra människor, gamla som unga, hon gick i alla fall plus på karmakontot den dagen.

Kan även tillägga att den bussresan slutade med att jag förträngt att jag satt på en buss som skulle svänga av åt helt fel håll och när jag väl insåg detta var jag tre busshållsplatser för långt bort.
Där stod jag, med en Metro-tidning i handen (som jag inte vet hur jag fick tag på..) och hade inget annat val än att traska på.

Over and Out

Lassemannen

RSS 2.0