Luminary

Jag pallar inte. Funderar på att ta bort min facebook, slänga mobilen och bara skita i allt. Trevlig sommar :)

How have you been baby, livin' in sin?

Att ha Roxette's "How do you do" på huvudet kanske inte är så coolt.

Awesome midsommarfest (en dag för sent) i Skillingaryd igår, jag känner mig så sjukt lättpåverkad som blev snurrig efter 2 cider och två groggar.. Dessutom blev jag bakis också, händer itne så ofta det heller.

Har insett att mitt liv är sjukt jävla trist i längden och att jag har sjukt jävla mkt att klaga på. Men Dylan är fan ofelbar och han gör min sommar. Ni får tycka vad fan ni vill men jag älskar min kaninskrutt.

Fortsätter med feministstuket och laddar upp en hemsk, osminkad bild på undertecknad. Min bakisbild <3

Ses va?


FEMINIST JAVISST!

Nä bli inte rädda jag är mot all förmodan inte feminist om än Lisa och Anna verkar ha den synen på det hela. Igårkväll var jag arg och låg och tänkte möööörka feministiska tankar and.. here it goes:

Vi alla vet att kvinnor är utsatta i dagens samhälle. Som koranen skulle beskriva det hela så är vi farliga varelser som måste kontrolleras för att inte fresta männen att ofreda oss. Tappade spåret...

 - Kvinnor har lägre lön än män. (Vi alla  vet det, vi alla skiter i det.)
 - Alla är nog eniga om att när det kommer till sex så är det lika mycket flickans som pojkens ansvar att "ta med kondom" om man nu kör på hela protection-stuket. Så här är mitt problem:

KVINNOR MÅSTE BETALA SINA EGNA FUCKING TAMPONGER OCH BINDOR OCH VUXENBLÖJOR NÄR DE HAR MENS! DE HAR MINDRE LÖN, ÄNDÅ SKA DE BETALA FÖR DETTA VARJE MÅNAD SOM OM DET VORE ATT STRAFF ATT VARA KVINNA!

För fan fattar ni vad jag menar? Tamponger borde fan vara en rättighet, en gratis sådan. Vill man slippa denna förbannelse så kan man betala dyra p-piller (så man även slipper köpa kondomer). Detta står även tjejen ensam för. HELVETTE GÖR NÅGOT.

Åter igen, förutom dessa mordiska tankar så försäkrar jag er åter igen om att jag inte är feminist, men för fan, är jämställdhet för mycket begärt?

Min poäng är: Gratis tamponge roch bindor och vuxenblöjor för er som tappade tråden.


Almost Forgot..

Ny piercing i läppen <3
'
Trött Sliten och Glad

6/6-2011

Kunde verkligen inte komma på en passande rubrik. Jag är sjukt stressad inför studenten, om än alla mina inlämningar är klara och betygsatta så ska jag också skicka in en årsredovisning till UF-kontoret som avslut på hela den historien. Allt ska göras i sista sekund.

Idag ska jag träffa Sandra och leta balväska på a6 <3 Annars så ser resten av veckan ut så här:
Tisdag - Middag med klassen, som jag eventuellt ska skita i för restaurangen hade kasst veg-utbud.. 
Onsdag - Fotboll med klassen ;(
Torsdag - LEDIG (men vi ska pynta vårat flak)
Fredag - Studenten
Lördag - Bakis och arbetslös

Nu ska jag sticka till stationen och leta rätt på Sandra

Over and out

RSS 2.0