Sommaren är nu officiellt SLUT.

Imorse när jag vaknade bestämde jag att sommaren var slut. Somliga säger att den varit slut länge, andra att det kommer vara sommar någon dag till, men ICKE, sommaren är slut. Lev med det. 

Har fått tillbaka min skoldator så laddar upp en bild på min sängkompis. Han är en panda.

Over and Out

We had seasons in the sun.

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Om än jag borde ha ångest så känns det på något sätt lite kul, för det finns en del man i stort sätt inte sett sedan förra terminen.  Dessutom blir det inga jävla frisörkurser mer. Fyfan lyckan är så intensiv att jag kan ta på den, och den är skön. Jag är usel på det där med uppdatering men ska försöka hålla igång lite mer nu när skolan börjar :) Kommer nog ladda upp något inlägg senare med bilder från Luleå!
Palten har blivit diagnostiserad av en professionell veterinär, ja, av mig, men det stämmer liksom med alla symtomen. HAN HAR MJÄLLKVALSTER. På måndag när skolan börjar ska ha få ta sin första av upp till tre sprutor. You go Palt <3.
Jag är i desperat behöv av en frisör:
Så nu ska jag ringa min frisör. And I'm gonna go eat cereals so that I don't get confused. VARFÖR BLIR DET INGA MELLANRUM MELLAN MINA SÅ FINT INDELADE STYCKEN!?
Over and Out

RSS 2.0