ROCKY DISSAR vecka 4.


Rocky dissar djurtester...

Om du tycker att det är fel med djurtestat smink men inte vet vad du ska leta efter så hittade jag via Djurens Rätt en väldigt bra hemsida; www.sminksmart.se Sidan listar upp smink samt övriga produkter som inte blivit testade på djur, man kan även hitta helt veganskt smink <3.

Fuck u right back




Projekt: Ta tag i mitt liv!

Jag har insett att det är dags att ta tag i mitt liv, surt men vi alla insäg att dagen skulle komma. "Ta tag i ditt liv!" är något jag hört min pappa säga till bror min ett par gånger och det låter vettigt.

1. Jag ska städa mitt rum! Det kanske inte låter som så mycket men de som känner mig VET hur det ser ut just nu. Jag har fortfarande 4 flyttkartonger kvar, svarta sopsäckar med mjukisdjur, kläder på hela golvet, osv. Så från och med vecka 3 (nu) så ska jag storstäda mtt rum, tänkte hålla på hela veckan, givetvis inte non-stop men det måste verkligen bli klart.

Har dessutom nya gardiner och idéer som inte är någon idé alls att sätta upp sä länge mitt rum ser ut som skit. Tänkte få det lite trivsamt nu efter att ha bott här sen i maj.

2. Som alla andra tonårstjejer så är jag missnöjd med min vikt och form ;> (förneka det inte bruwdar!, men ni är vackra ofc) iaf, för mkt gnäll för lite handling! Ska börja gymma så jag iaf ser lite ok ut till studenten, inga extremtag här inte, men varje litet steg är ett framsteg höhö.

3. Ska trappa ner på WoW efter att ha insett att jag oftast inte gör något alls när jag är online. Ska dock inte slute, herregud vad tror ni om mig.


ROCKY DISSAR vecka 3.


Rocky dissar middag.

Fuck u right back

RSS 2.0