Dylan

Jag har tingat en kaninbäbis! Ganska korkat, men ganska gulligt. Läst på om hur man gör kaniner tama och hur man hopptränar mm.. Kan ha gjort en del fel med Palten och Rocky genom åren (förlåt!).

 Till Höger
 Till Vänster
Höger Igen

Nej, detta är inget desperat försök att ersätta Palten, jag tycker helt enkelt att japantecknade kaniner är finast. Kaninkaninkanin <3.


Sick

I'd never run you over, I wouldn't wanna dent my car. I'd never rip your throat out, 'cause that could leave a nasty scar. I'd never screw my life up, because of how sick you are.

Sjuk. Förkyld + huvudvärk.. Städar mitt rum med varierande framgång. MEN jag lyssnar även på mitt gamla favvoband Son of Dork :D Sjukt kul.


DET ÄR FAN INTE LÄTT ATT TA STUDENTEN

Alltså har jag inte kunnat uppdatera så mycket som jag brukar, och det är inte mycket, så, you get the picture.

Jag sitter med en hemsk, hemsk huvudvärk =_= och mitt projektarbete.. Ingen bra kombo. Men som paus-aktivitet så provade jag studentklänningen + mössan! :D

I veckan så köpte jag skorna jag ska ha på studenten (Tack Farmor och Farfar för sponsring <3) ljusblåa converse, orginellt. Har även köpt in smycken, och inväntar fortfarande leveransen på ett av dem. Sjukt pepp!

Igår gjorde jag något... Speciellt. Jag beställde en 1200:- plattång :D skitfin är den, kan inte vänta tills jag har den hos mig <3 Sen kommer även en faktura jag inte har råd med. Det är dock framtida Louises problem och inte mina.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Och nu även en liten sneakypeak på studentklänningen, bifogar även en bild på mig från ettan, sjukt mycket har förrändrats sedan dess.. Otaliga hårfärger, tårar, i-landsproblem har gått, men en sak är säker, nu har jag samma hårfärg igen!


  ----------------->


RSS 2.0