It's been a while now, haven't it?

Hej alla, eller ni få som läser min blogg, om änns någon.

Jag har inte skrivit på ett tag, tänkt mycket på det men det har liksom aldrig blivit av. Senaste tiden har det varit mycket i skolan, ja ni vet, gymnasietidens sötma. In fact, så har jag faktiskt spenderat större delen av kvällen med en svenskauppsats som ska vara inlämnad senast 23.59 - jag blev klar med den me nsen fick jag för mig att ändra ordningen på alla stycken å fuckade upp hela skiten - typiskt mig.

Om två veckor är det Sportlov, hur trist livet än varit sedan jullovet (stavas det så?) tog slut så känns det inte som om det var så länge sedan. Och inte långt efter det blir det påsk och sedan sommar. Men det blir en tuff vår - det kan jag inte förneka.

Jag känner att det blir världens seriösaste/bittraste stämningen i det hät inlägget - förlåt, alla kan inte ha bra dagar hela tiden. (Inte haft en bra dag på länge, kanske däför jag inte idats skriva något).

Vet ni vad det värsta av allt är? Jag ska nog sova nu, härlig fredag. Jag vill dö. Sen har jag blivit kallas till ett SSU-möte, men eftersom jag inte känner någon där får jag lika gärna skjuta upp mitt steg in i politiken. Jag hatar att vara ensam.

*emorandomcrap*

Ibland har man rätt att leka amerikansk fjortis :)

Kawaiirun

Så har skolan börjat, så har vi fått ny mattelärare, naturkunskapslärare och marknadsföringslärare - ingen tycks gilla oss.

Likt en kvinna som fött barn förtränger man smärtan med att åter igen gå upp klockan 5 på morgonen. Man gråter blod och svär över att man skjutit upp att duscha kvällen innan när man står i duschen och ryser i det kalla vattnet - that's right, kallt vatten. Vi har begränsat varmvatten hemma, så det räcker oftast bara till en varmdush men på vintern blir rören kalla och då räcker det inte änns till det.

Just nu har jag en mattelektion, eller egentligen har jag rast och därefter ännu en intensiv timme med matematik B. Jag har alltid hatat matte. Har hittat ett nytt underbart spel för alla er uttråkade, Kawaiirun.
Du hittar det på: http://www.spela.se/spel_/Kawairun.html

http://www.spela.se/spel_/Kawairun.html

  






Fått ett nytt epic busskort, eller ska jag säga "månadskort" Som funkar i västra götaland och i jönköping t.o.m. Huskvarna - Även på helger och eftermiddagar! Nu kommer det bli så mycket lättare att hälsa på vännerna i Jönköping under helgerna, tackar tackar John Bauer <3

Nåväl, dags för en intensiv timme med matteboken, ekvationer, kunde varit värre.

Ibland har man rätt att leka amerikansk fjortis :)

Gott nytt år honung <3

10 år har gått sedan Louise 7,5 år gammal stod i sin lila paljettklänning och ringde ut de gamla århundradet. Tänk vad mycket som har hänt sedan den tiden, jag är långt ifrån samma person nu som jag var då. 

Under 00-talet har jag hunnit få en underbar styvmamma (hatar ordet, hon är inte elak), tre småsyskon, tre kusiner, tre kaniner (endast två är vid livet idag). Jag har flyttat från norra till södra sverige, haft depressioner och blivit vegetarian. Nej ska jag nämna allt så skulle det ta hela dagen.. natten?

Gott nytt år allihopa <3

Fick just mitt andra telefonsamtal från holland, härligt med WoW-vänner som tänker på en under nyår :) Själv firar jag inte alls i år, tyvärr blev det lite snett planerat vilket är synd men jag kommer igen nästa år!

Har för övrigt kommit hem från norrland, mysigt, kan sova länge på mornarna och får äntligen smaka på julovets sötma ;)

Ibland har man rätt att leka amerikansk fjortis :)

RSS 2.0